tyrgovski-softuer-microinvest-sklad-pro-light
tyrgovski-softuer-microinvest-sklad-pro-light
tyrgovski-softuer-microinvest-sklad-pro-light
tyrgovski-softuer-microinvest-sklad-pro-light

Търговски софтуер Microinvest Склад Pro Light

467.00 лв - с ДДС.

Microinvest Склад Pro Light е иновативен продукт, разработен, за да отговори на нуждите на всички видове търговски обекти: супермаркети, магазини, заведения за хранене (ресторанти, пицарии, бързо хранене, кафенета), развлекателни места (барове, кръчми, нощни клубове, дискотеки). Програмата е подходяща за извършване на продажби в натоварени търговски обекти. Продуктът оптимизира и контролира процеса по осъществяване на продажбите и плащанията.

Microinvest Склад Pro Light притежава пълна интеграция с Microinvest Склад Pro, което позволява на крайния потребител да се възползва от богатите функционални възможности и на двете приложения. По този начин, нашите клиенти получават по-добри възможности за управление на множество обекти, анализ и обработка на натрупаните данни.

С минимални изисквания към хардуера, ергономичен дизайн и изключително улеснена работа, Microinvest Склад Pro Light е надеждна софтуерна система, която може да бъде полезна на всички видове складове, магазини, заведения за хранене и всякакъв тип търговски обекти. Продуктът е оптимизиран за работа с всички видове периферни устройства: баркод четци, touch screen терминали, работи с всички фискални принтери, POS принтери и касови апарати.

     Microinvest Склад Pro Light предлага на своите клиенти два режима на работа:

  • Microinvest Склад Pro Light - Търговски обект
  • Microinvest Склад Pro Light - Ресторант

Microinvest Склад Pro Light - Търговски обект е подходящ за работа в супермаркети, магазини и ресторанти за бързо хранене. С помощта на приложението, операторите могат бързо и лесно да извършват продажби, плащания, да издават всякакъв вид документи и да прилагат съответните отстъпки за клиенти. Microinvest Склад Pro Light - Търговски обект позволява на собствениците и управителите да изградят система на достъп за своите служители съобразно структурата на компанията.

Microinvest Склад Pro Light - Ресторант е специализиран интерфейс и е подходящ за работа в ресторанти, пицарии, барове, нощни клубове и други заведения за хранене. Приложението предлага всички характерни за този тип търговски обекти функции - откриване и разделяне на сметка, различни видове плащания, печат на междинни бележки, управление на всички видове фискални и нефискални устройства, определяне нива на достъп, автоматично подаване на поръчка към кухня и бар. Разработени са и някои специални модули като "Happy Hour" и модул "Резервации".

 

Категории: Търговски софтуер

Техническа информация

Основни характеристики на Microinvest Склад Pro Light:

• Поддържане на базата данни на Microinvest Склад Pro;

• Работа в режим клиент-сървър;

• Определяне нива на достъп – собственик, администратор, управител и оператор;

• Управление на клиентски дисплей;

• Управление на електронни везни;

• Управление на касови апарати;

• Директно управление на матрични принтери;

• Издаване на стокови разписки и фактури;

• Оптимизиран е за работа с Touch Screen системи;

• Управление на видео система за наблюдение на мястото на продажба;

• Възможност за възпроизвеждане на рекламни видеоклипове или рутиране на снимки на работния екран на модула;

• Възможност за въвеждане на анкета при плащане на сметка в ресторант или разплащане в търговски обект; 

• НОВО! Интеграция с безжична система за повикване на сервитьори. Благодарение на нововъведението посетителите в заведенията се обслужват качествено и модерно, персоналът реагира бързо, а мениджърският екип може да контролира времето и бързината, с която служителите удовлетворяват желанията на клиентите.